Restaurang Orangeriet

Restaurang Orangeriet ligger i markplan i Portalen, Gothia Science Parks och Högskolan i Skövdes gemensamma hus för forskning och innovation. Den nya miljön ligger fem minuters gångväg från Resecentrum. Här kan du njuta av god mat som Dagens och affärslunch eller en stilla fika. Vi tar också hand om husets konferensservice.

Restaurang Orangeriet ligger i Portalen, Gothia Science Parks och Högskolan i Skövdes gemensamma hus för forskning och innovation. Restaurangen ligger endast 5 minuters gångväg från Resecentrum här i Skövde. Vi på Orangeriet erbjuder Dagens lunch i alla former, konferensluncher och konferensmiddagar med ett stort och varierat utbud. Vi serverar även affärslunch som presenteras elegant och innovativt.

Vår ambition är att laga nyttig och hälsosam mat med bra råvaror och vi lagar all vår mat från grunden. Vi vill hålla liv i vår svenska husmanskost likväl som du hittar en Indisk curry eller sydamerikanska rätter på menyn. Vi välkomnar dig till en modern och trivsam miljö i Gothia Science Park.

Tweets from Restaurang Orangeriet