Kontor

Miljöer för utveckling och tillväxt

I Gothia Science Park finns flexibla kontorslokaler i flera olika hus. Här finns också kreativa mötesrum och labbmiljöer för att exempelvis testa nya affärsidéer eller kvalitetssäkra en ny mjukvara.

Gemensamt för de olika kontorslösningarna är deras utformning som gör det möjligt för dig att fokusera på affärsutveckling och växande verksamhet. En avgörande fördel är närheten till och den dagliga kontakten med andra engagerande entreprenörer och företagare som också vill skapa nya kontakter och utbyta både idéer och erfarenheter.

Open Office

E8 är den senaste expansionen av Gothia Science Park. Fyra nya hus på drygt 6 200 kvadratmeter och plats för 250 medarbetare. Ett plan kommer att rymma en ny spännande lösning. Eget möblerat rum. Och 23 grannar som du kan bolla idéer, fika och käka lunch tillsammans med. Open Office vänder sig till den som har möjlighet att arbeta på distans i sitt uppdrag för ett nationellt eller internationellt teknik- eller it-företag. Det är en smart lösning i form av ett eget kontor med tillgång till ”företagets” faciliteter som välutrustat konferensrum, kaffemaskin, pausutrymme, lokalvård samt utökade mötesmöjligheter, aktiviteter och en riktigt bra restaurang ett stenkast bort. Konceptet är en viktig pusselbit i att bygga en innovationsmiljö med kritisk massa och plats för tillväxt och som tillgodoser olika behov. Vill du veta mer om denna lösning ska du ta kontakt med Kenneth Alfelt.

Utvecklingsmiljöer

Gothia Science Park erbjuder även tillgång till utvecklingsmiljöer för idéer, produkter och tjänster i olika faser av sin utveckling:

  • labbmiljöer med demonstratorer och direktkontakt till Högskolan i Skövdes forskare
  • labb för att testa nya affärsidéer för integrering i din verksamhet eller avknoppning
  • kvalitetssäkring av nya IT-produkter och IT-tjänster som ska marknadsintroduceras

Gothia Science Park är helt enkelt en stimulerande och affärsdrivande miljö som erbjuder möjlighet till nya affärskontakter och än snabbare utveckling för ditt företag.