Varför Vaping kan leda till halsirritation

Den lilla pirra i baksidan av halsen när du lyser upp en tobak https://ecigaretter.se/ är en känsla av att många nya vapers väntar när du tar sin första puff av en e-cigarett. Men en kronisk ont i halsen kan snabbt suga det roliga ur vaping.

De Skyldiga Bakom Halsirritation Från Vaping

När det gäller att sluta röka och göra övergången till Ecigg, nya användare kan uppleva halsen irriation, bland andra tillfälliga biverkningar. Här är en översikt över några av de skyldiga bakom den ont i halsen som du kan uppleva med vaping.

Rökarens influensa: både sluta tobak cigaretter kall kalkon och byta rensa dina lungor: rökarens influensa till vaping kan komma med en rad biverkningar som bokstavligen kan få dig att känna dig sjuk – och utan att ha något att göra med vaping eller influensa. Rökarens influensa är en samling av symtom inklusive ont i halsen, hosta, huvudvärk, sömnlöshet och magproblem, bland annat, som härrör från tobaksavbrott. Det är i huvudsak din kropp arbetar hårt för att läka sig från tjära och andra av alla farliga kemikalier som läggs till tobak startkit & startpaket. Även om det kan få dig att känna dig olycklig i några dagar eller till och med veckor, beroende på hur länge du rökt, kommer du att känna dig mycket bättre på lång sikt.

Nikotininnehåll: en av de stora sakerna med moddar är att du kan anpassa din nikotinstyrka för att passa dina behov. Om du är van vid att röka ett paket vanliga tobak cigaretter varje dag, är den rekommenderade start nikotinstyrkan för E-vätskor 2,4 procent. Denna nivå bör ge dig en bra “hals hit” medan satiating din nikotin cravings. Om du vaping alltför att få din nikotin fix, överväga att anpassa sig till en högre dos. Om du är van vid att röka mindre än ett paket per dag, kan klibba med en lägre nikotinstyrka hjälpa till att lindra halsirritation.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.